Slik tester vi ...

Våre tester går ofte lenger enn de etablerte standardene.

 

Published: 4 apr, 2023

I mange produktkategorier overgår den tekniske utviklingen arbeidet i standardiseringskomiteene. Derfor justerer Testfakta, i samarbeid med de respektive akkrediterte laboratoriene, ofte eksisterende testprotokoller. Når det gjelder senger, for eksempel, er det sannsynligvis ikke noe annet testprogram som er så stivt og altomfattende enn vår protokoll som involverer tre forskjellige laboratorier. Bak det ligger opplevelsen av å teste nærmere 1.000 senger for deres ergonomiske egenskaper, deres pusteevne og generelle kvalitet. Vår erfaring med ytelsestesting av oppvaskmidler er basert på omtrent 750.000 vaskesykluser for å bestemme fettoppløsende egenskaper, flekkfjerning eller glans. Og siden starten av pandemien har vi målt leveringshastigheten for ren luft til luftrensere mer enn 200 ganger.

I dette kapittelet samler vi eksempler på gjentatte laboratorietester fra de vanligste kategoriene og forklarer trinn for trinn hvordan vi går frem for å bestemme ytelsen til produktene i forhold til standarder og det relevante konkurransesettet.

I tilfelle du mangler en beskrivelse av kategorien du er interessert i, vennligst send oss ​​en forespørsel - sjansen er stor for at vi har testet den før.