Hvordan vi får din bedrift til å vokse

Testfakta has several ways to make businesses grow.
Testfakta has several ways to make businesses grow.

Fire måter å gi deg et konkurransefortrinn

 

 

1. Bevis på kvalitet.

Du har det beste produktet på markedet, men er det virkelig troverdig om du annonserer det selv? Og har du bevis for påstanden utenfor din egen tro? Tillater lokale markedslover deg å sammenligne med konkurrentene? Vil kravet ditt holde stand hvis du blir utfordret av konkurransen?

Uten bevis og kommunikasjon vil kundene i økende grad henvende seg til billigere alternativer, spesielt når tider er tøffe.

Hvis du vet at du har det beste produktet, er den beste og mest effektive måten å kommunisere dette til markedet på å tildele Testfakta en benchmark-test.

 

2. Produktlansering/relansering.

Du er i ferd med å introdusere et nytt eller oppgradert produkt med en stor markedsføringskampanje, ideelt sett inkludert en form for troverdig tredjepartsstøtte. Du vet at det nye produktet ditt er bra og at det mest sannsynlig ville kommet ut som det beste alternativet hvis det ble testet av en uavhengig forbrukerorganisasjon eller et seriøst fagblad.

Men testinstituttene har enten nettopp publisert en test av kategorien uten produktet ditt, og den neste kommer om to år. Eller de eksisterende standardiserte testprotokollene fanger ikke opp de unike nye funksjonene til det nye produktet ditt.

Den beste og eneste måten er å gi Testfakta oppgaven med en laboratorietest, hvor vi tester ditt nye produkt før markedslansering. Følg din egen kalender og ta med en testprotokoll som fanger opp alle nye forbrukerrelevante funksjoner innenfor den spesifikke produktkategorien.

 

3. Verifikasjon av egne merkevarer.

Du er dedikert til å levere produkter av høy kvalitet, men til rimelige priser. Du er sannsynligvis en private label-forhandler og kundene dine elsker de lavere kostnadene, men har gnagende tvil om produktet kan levere tilfredsstillende. Forretningsmessig er du fanget mellom kvalitetsoppfatningen til markedslederen og lavprisalternativene til dine konkurrenter.

Hvis du vet at produktet ditt gir god valuta for pengene, er ditt beste alternativ å be Testfakta om en verifikasjonstest, hvor vi tester og sammenligner produktet ditt med markedslederen (oppfattet som det beste produktet) og et utvalgt lavkostalternativ.

 

4. Konkurransedyktig benchmarking.

Du er overbevist om kvaliteten og ytelsen til produktet ditt, men du vet ikke helt hvordan det står seg opp mot konkurrentene. Du har behov for FoU-intelligens for å forbedre produktet ytterligereeller det sette riktige kvalitets- og ytelsesspesifikasjoner overfor dine leverandører.

Det beste alternativet her er å gi Testfakta en referansetest som fokuserer på de viktigste tekniske aspektene ved et målprodukt på markedet.


 

Uansett kan du være sikker på at Testfaktas eksamen på oppgave følger det sammeprinsipper for uavhengighet, åpenhet og forbrukerrelevans som forbrukertester av vårt nyhetsbyrå. Den eneste forskjellen er at det siste ordet i publisering av resultatene ligger hos den tildelte kunden.